Nye dommere i klubben

aspirantdommerkurs

Som del av kompetansebyggingen i klubben har det i høst vært arrangert et eget aspirantdommerkurs. Vi har hatt 9 deltakere, som torsdag 10. november fikk overrakt sine kursbevis. Instruktør under kurset har vært Greg Knudson, med delvis støtte fra dommeransvarlig i klubben, Alex Martinez. Tilstede under overrekkelsen var også leder av Skien Ghosts, Jan Tancred Millaa.

– De fleste av dommerne fikk prøvd seg ganske raskt med å være dommere i en Easy Basket-turnering i klubben oktober, forteller Millaa. Tilbakemeldingene på de ferske dommerne var positive, det var ingenting negativt å bemerke fra verken spillere eller trenere, så det lover godt. Millaa forteller videre at de kan dømme i kamper med spillere i alderen opp til 14 år, og vil få normal betaling for dømmingen.

De som tok kurset og som nå er godkjente dommere er; August Dalene, Andreas Smith, Christian Aronsen, Cedric Finkenhagen, Lars Nilsen, Preben Brenne, Tobias Reriholm Andersen, Tobias Innleggen og Tony Wilkins.

Neste trinn er regiondommerkurs – vi får se hvor mange som ønsker mer kursing. Vi ønsker lykke til i dommergjerningen.