Bli sponsor

Avhengig av valgt program for sponsing tilbyr vi god eksponering i hall, på nettside, Facebook, og på offisielle kampdrakter. Bedriftens logo skal være godt synlig. Er det spesielle aktiviteter eller markedsførings- kampanjer i løpet av sesongen, kan hjemmekampene være en arena for dette, eller klubben og bedriften kan stå sammen på stand.

Vi tilbyr også mulighet for teambuildingsaktiviteter eller ren sosial hygge i regi av våre trenere og spillere. Deltakerne får da en liten innføring i sportens regler og litt enkel instruksjon i skyteteknikk. Dette kan gjøres utendørs i sammenheng med grilling eller inne i hallen vår. Uansett blir det en fin opplevelse med vennskapelig tvekamp.

Klubben er i vekst og får stadig medieomtale (som eneste basketballklubb i Grenland har det også noen fordeler). Dette gjelder enkeltspilleres prestasjoner på landslag, gode lagsresultater eller sosialt aktivt arbeid.

Vi har følgende trinn i vårt sponsorprogram:

  • Hovedsamarbeidspartner (30 000 kr per år)
  • Gullsamarbeidspartner (15 000 kr per år)
  • Sølvsamarbeidspartner (10 000 kr per år)
  • Ghosts-venn (5 000 kr per år)

Vi ønsker å ha deg med som vår støttespiller, uansett valør!

Vi er helt avhengig av god støtte fra næringsliv og andre sponsorer. Dette hjelper oss i vårt arbeid, samtidig som det gir god eksponering for bedriften.

Vårt sponsorprogram kan du laste ned her (pdf)